Mantelzorg

Thuiszorg Groot Gelre vindt het belangrijk om u te ondersteunen bij het in stand houden van uw sociale netwerk en te helpen een netwerk op te bouwen als dit ontbreekt. In een aantal gemeenten zijn contacten met vrijwilligersorganisaties, (betaalde) mantelzorgorganisaties en welzijnsorganisaties.

Onze wijkverpleegkundigen beschikken over de sociale kaart van het werkgebied waar zij verantwoordelijk voor zijn. Daardoor kunnen zij samen met u zoeken naar passende oplossingen.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Mezzo Mantelzorg.

Laat uw familie weten hoe het met u gaat in uw persoonlijk zorgportaal

Als cliënt van Thuiszorg Groot Gelre kunnen u en uw mantelzorger gebruik maken van de gratis digitale dienst ‘Caren zorgt’, ontwikkeld door Nedap Healthcare. Via de website van Caren zorgt kunt u met een tablet/Ipad of computer op een handige manier met uw mantelzorger en wijkverpleegkundige communiceren.

Voordeel is dat ook onze wijkverpleegkundigen gegevens met u kunnen uitwisselen. Die zijn uiteraard ook zichtbaar voor uw mantelzorger. U kunt er bijvoorbeeld een agenda of activiteitenlijst inzetten. De wijkverpleegkundige kan dat ook voor u doen. Als u wilt, kan zij er zelfs de gehele thuiszorgplanning inzetten.

Meer informatie vindt u op Nedap Healthcare.

026 363 92 23| |privacy