Welkom bij Thuiszorg Groot Gelre

U wilt extra steun om uw huishouden draaiende te houden, om gezond te blijven of weer gezond te worden. Voor een deel kunt u terugvallen op uw familie, buren of kennissen. Maar u hebt ook behoefte aan professionele zorg. Zorg die nauw aansluit bij uw wensen, behoeften en leefgewoonten. Dan bent u bij ons in goede handen.

Thuiszorg Groot Gelre is een dynamische en klantgerichte thuiszorgorganisatie die werkzaam is in de regio’s Arnhem, Berg en Dal, de Liemers en Gelderse Vallei en Rheden/Rozendaal.

Wij maken deel uit van DrieGasthuizenGroep in Arnhem, een woonzorgorganisatie met zes woonzorglocaties, zes appartementencomplexen, Extra Services en een groot aanbod van zorg, verpleging, dagbesteding en therapie.

Thuiszorg Groot Gelre werkt met kleine, vaste teams van betrokken en ervaren zorgverleners die u alle zorg bieden die nodig is. Bij ons bepaalt u mede wie er in uw huis komt en op welke tijd. Uw wensen staan centraal. Onze zorgverleners zijn bij u te gast en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg die naadloos past bij uw situatie. U hebt altijd een vast aanspreekpunt. Dit kan zijn de wijkverpleegkundige of de coördinator. Alle teams werken in wijken en/of stadsdelen zodat de zorg dichtbij en goed bereikbaar is.  

Onze kernwaarden Betrokken, betrouwbaar en flexibel

026 363 92 23|